Yılbaşı soframızdan pratik ama lezzetli bir tarif daha.....çok net malzeme ölçüsü veremeyeceğim göz kararı yaptığım tariflerden biri.Acısını ayarlamak size kalmış,arzu ederseniz domates salçası ile acı biber salçasını karıştırabilirsiniz,isterseniz sadece biber salçasından yapabilirsiniz
MALZEMELER
Salça
Taze Soğan
Maydonoz
Sarımsak
Ceviz
Zeytinyağı
Acı ve tatlı salçayı kendi istediğiniz oranda karıştırın.Taze soğan ve maydonozu ince ince kıyın miktarını bol tutun.Sarımsağı ezin, cevizi ağıza gelecek şekilde dövün zeytinyağınıda ekleyip hepsini karıştırın.Afiyet olsun....
10 yorum:
>sedacım ellerine saglık nefis...
>Teşekkür ederim Sevilcim.Sevgiler...
>Sedacım canım ellerine sağlık ilk fırsatta deniycem sımsıcak sevgiler...
>bayılırım acılı ezmeye.ama yanında et olacak tabiiki.
>Nasıl da yedirir ama değil mi? (Sizin orada da güzel pideler yapan yerler vardır kesin!)
>Valla yediriyor Tijencim Aydınımızın Yenipazar ilçesi pidesiyle ünlüdür belki bir gün yolun düşer enfes pideler yapılır hımmm:)))))
>Ellerine sağlık canım.Harika görünüyor.Öpüyorum çok.
>Sedacım, ezmeyi çok severim bu da harika görünüyor. Ellerine sağlık.
>İpekçim teşekkürler,sevgiler...
>Kahvaltıda da süper olur.Ellerine sağlık...
Yorum Gönder